Menu

Fotografia este mai mult decat o imagine, iar BlitzStudio este locul unde transformam simplul si uzualul in amintiri si povesti frumoase.
Pasiunea noastra este aceea de a fotografia oameni, chipuri, emotii, lacrimi si zambete, sa surprindem gesturi si vorbe nerostite, de care peste ani sa va aduceti aminte cu multa nostalgie si placere prin intermediul fotografiilor noastre.

Noi pretuim amintirile!

stefan

Stefan Chelmu

Fotograf

ionut

Ionut Talasman

Videograf

Marturiile Clientilor Nostri

“ Va multumim pentru amintirile minunate pe care le avem datorita voua. Colaborarea cu voi a fost excelenta si cu siguranta vor mai urma si altele. Ati reusit sa surprindeti toate emotiile si sentimentele noastre prin fotografie. Sunteti cu adevarat talentati! ”
“ Încă de la început am dori să vă mulţumim din adâncul sufletului nostru pentru profesionalismul de care ați dat dovadă în acea minunată zi de august!!!! Pur şi simplu momentele petrecute alături de voi au fost extraordinare şi în același timp calitatea ireproșabilă a serviciilor ne fac mândri că am putut colabora într-o zi atât de importantă în viaţa noastră!!!! Cu mult respect şi admirație Oana şi Tiberiu! ”
“ Fotograful este una dintre cele mai importante persoane atunci cand organizezi o nunta sau un botez. BlitzStudio a fost fotograf la botezul nasicului mic si fiindca ne-au placut atat de mult fotografiile, ne-am dorit ca tot ei sa imortalizeze si nunta noastra. Ne-a placut mult ca nu a trebuit sa pozam intr-un mod artificial, totul a decurs natural si placut. Suntem foarte bucurosi ca am facut aceasta alegere, pentru ca intr-adevar, acum, avem niste amintiri extem de frumoase. Va multumim ca ati surprins povestea noastra asa cum a fost traita. ”
“ Facand abstractie de vechea legatura dintre mine si Stefan, care este o persoana calma si deschisa la absolut orice gluma, cu o atitudine pozitiva el te face sa zambesti de drag si natural in fata obiectivului. Modul meticulos de a face fotografie cu pasiune reiese din produsul final care nu lasa aprecierile asteptate. Pe tot parcursul sedintelor foto/video a facut dintr-un moment vesel pentru noi unul profesionist pentru el. ”
“ Un fotograf de nunta pe care eu il apreciez foarte mult din simplu fapt ca este un profesionist care si-a sacrificat viata personala pentru profesie. Este un fotograf care munceste enorm pentru a tine pasul cu noile inovatii în materie de tehnic si viziune. Il recomand cu incredere. ”
“ Pasiunea sustinuta de seriozitate va fac sa reusiti sa puneti intr-o lumina frumoasa fiecare detaliu si sa faceti din obisnuit ceva inedit. Fotografie si videografie perfecta, amintiri care nu se vor degrada în pofida trecerii timpului, datorita voua! Multumim Stefan si Ionut! Asteptam urmatoarele evenimente pentru a ne revedea! ”
“ Un fotograf de nunta pe care il apreciem mult! Stefan, o persoană calma ,răbdătoare cu o atitudine pozitivă care te face sa zâmbești natural! Momentele petrecute cu voi au fost minunate dar in acelasi timp calitatea serviciilor ne fac mândri că am putut colabora într-o zi atat de importanta din viata noastra! Cu respect ,Anca si Marius! ”
“ Multumim din suflet pentru amintirile frumoase pe care ni le-ati oferit! Comunicarea a fost excelenta, iar materialele primite sunt de nota 10. Sfaturile au fost cele mai utile si totul a iesit asa cum ne-am dorit. Ne-am simtit foarte bine alaturi de voi, si cu siguranta vom apela si pentru botez , si de ce nu, ne-am dori foarte mult sa ramanem prieteni. ”
“ In primul rand, ne dorim sa multumim intregii echipe Blitzstudio, pentru munca depusa, pentru efortul minunat, pentru tot ce ați făcut pentru a avea aceste amintiri minunate. In al doilea rand, vrem sa iti mulțumim tie Stefan pentru efortul depus, de a avea aceste imagini minunate. Va multumim pentru tot. ”
“ Am analizat in detaliu si albumele si filmul nuntii si ati facut o treaba excelentă...ati prins momentele cele mai amuzante si speciale...imi plac enorm de mult. Multumim! ”
Cristina si Victor
Cristina si Victor
Oana şi Tiberiu
Oana şi Tiberiu
Daniela si Marius
Daniela si Marius
Anca si Ciprian
Anca si Ciprian
Ionela si Dragos
Ionela si Dragos
Nela si Danut
Nela si Danut
Anca si Marius
Anca si Marius
Paula si Laurentiu
Paula si Laurentiu
Antonia si Ovidiu
Antonia si Ovidiu
Luminita si Marius
Luminita si Marius
Suna
Cere oferta