Meniu
Meniu

Fotografia este mai mult decat o imagine, iar BlitzStudio este locul unde transformam simplul si uzualul in amintiri si povesti frumoase.
Pasiunea noastra este aceea de a fotografia oameni, chipuri, emotii, lacrimi si zambete, sa surprindem gesturi si vorbe nerostite, de care peste ani sa va aduceti aminte cu multa nostalgie si placere prin intermediul fotografiilor noastre.

Noi pretuim amintirile!

stefan

Stefan Chelmu

Fotograf

ionut

Ionut Talasman

Videograf

Marturiile Clientilor Nostri

“ Va multumim pentru amintirile minunate pe care le avem datorita voua. Colaborarea cu voi a fost excelenta si cu siguranta vor mai urma si altele. Ati reusit sa surprindeti toate emotiile si sentimentele noastre prin fotografie. Sunteti cu adevarat talentati! ”
“ Încă de la început am dori să vă mulţumim din adâncul sufletului nostru pentru profesionalismul de care ați dat dovadă în acea minunată zi de august!!!! Pur şi simplu momentele petrecute alături de voi au fost extraordinare şi în același timp calitatea ireproșabilă a serviciilor ne fac mândri că am putut colabora într-o zi atât de importantă în viaţa noastră!!!! Cu mult respect şi admirație Oana şi Tiberiu! ”
“ Fotograful este una dintre cele mai importante persoane atunci cand organizezi o nunta sau un botez. BlitzStudio a fost fotograf la botezul nasicului mic si fiindca ne-au placut atat de mult fotografiile, ne-am dorit ca tot ei sa imortalizeze si nunta noastra. Ne-a placut mult ca nu a trebuit sa pozam intr-un mod artificial, totul a decurs natural si placut. Suntem foarte bucurosi ca am facut aceasta alegere, pentru ca intr-adevar, acum, avem niste amintiri extem de frumoase. Va multumim ca ati surprins povestea noastra asa cum a fost traita. ”
“ Facand abstractie de vechea legatura dintre mine si Stefan, care este o persoana calma si deschisa la absolut orice gluma, cu o atitudine pozitiva el te face sa zambesti de drag si natural in fata obiectivului. Modul meticulos de a face fotografie cu pasiune reiese din produsul final care nu lasa aprecierile asteptate. Pe tot parcursul sedintelor foto/video a facut dintr-un moment vesel pentru noi unul profesionist pentru el. ”
“ Un fotograf de nunta pe care eu il apreciez foarte mult din simplu fapt ca este un profesionist care si-a sacrificat viata personala pentru profesie. Este un fotograf care munceste enorm pentru a tine pasul cu noile inovatii în materie de tehnic si viziune. Il recomand cu incredere. ”
“ Pasiunea sustinuta de seriozitate va fac sa reusiti sa puneti intr-o lumina frumoasa fiecare detaliu si sa faceti din obisnuit ceva inedit. Fotografie si videografie perfecta, amintiri care nu se vor degrada în pofida trecerii timpului, datorita voua! Multumim Stefan si Ionut! Asteptam urmatoarele evenimente pentru a ne revedea! ”
Cristina si Victor
Cristina si Victor
Oana şi Tiberiu
Oana şi Tiberiu
Daniela si Marius
Daniela si Marius
Anca si Ciprian
Anca si Ciprian
Ionela si Dragos
Ionela si Dragos
Nela si Danut
Nela si Danut