Menu

Fotografia de nunta perfecta

Cred cu tarie ca elementele ce stau la baza fotografiei de nunta pot fi reprezentate de  simplitate, miri ce emana emotii, sentimente, educatia fotografica, curajul si munca fotografului de nunta de a fotografia dincolo de propriile bariere.Un fotograf profesionist de nunta stie din start ca mirii nu sunt fugariti  zilnic de jurnalisti pentru a fi fotografiati insistent si ca atare se pot simti usor incomozi in fata aparatului de fotografiat. Cred ca aici isi pune foarte mult amprenta latura de comunicare  a ambelor parti.Pentru a aduce un plus de valoare si pentru a pune si mai mult in valore o fotografie este nevoie de o comunicare nonverbala excelenta si de miri ce sa isi intre in rolul de sot si sotie. Te-ai fi asteptat sa incep prin a spune ca cele mai importante sunt lumina, compozitia, contextul si mesajul trasmis.  Da, ele sunt importante, insa daca le stapanesti, ele completeaza prim planul unei fotografii de nunta reusite.

Fotografia de nunta perfecta nu cred ca exista, dar cred ca exista acel moment in care ochiul uman cauta sa inghete  clipa petrecuta pentru ca mai tarziu sa fie hrana pentru suflet.

Fotografia excepționala de multe ori nu tine  de adancimea campului focalizat ci de adancinmea sentimentului cu care fotografiezi, iar aparatul de fotografiat este doar un accesoriu… pasiunea, respectul si imaginatia sunt esenţa unor fotografii reusite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna
Cere oferta